rellotges en blog

Un rellotge per tothom, tothom amb un rellotge

INDEPENDENT WATCHES PER A DONA

Deixa un comentari

Castellano / English / Italiano / Français / Deutsch / Português

Si l’últim post publicat estava íntegrament dedicat a rellotges d’home de la marca Independent Watches, aquest post el dedicaré a rellotges de dona d’aquesta mateixa marca. Us presentaré també 6 models dels 14 de que consta la seva col·lecció.

ILM21-6002

Aquest primer que us presento és el més diferent de tots. Com veieu, disposa d’un vidre que sobrepassa el diàmetre de la caixa, formant una espècie d’àuria que l’envolta. Està disponible en 3 colors, aquest d’or rosa que us adjunto, en negre i en platejat. Un rellotge diferent i, pel meu gust, molt original i estètic. Costa 92€.

ILA21-6071

Aquest segon rellotge recorda una joia, imitant la seva talla. Disposa d’una llum led que s’activa pitjant el botó superior. Està disponible en negre i or rosa, i el seu preu és de 132 €.

ILA21-6083

Seguint amb l’estela de l’anterior, aquest model imita també una joia. Està disponible en or rosa i en platejat i ambdós estan decorats amb una creu formada per cristallets a l’interior de l’esfera. El preu d’aquest model és de 117€.

BB1-023-90

En aquest cas us presento un rellotge menys elegant que els anteriors, amb la característica principal de disposar d’una tapa que impedeix veure l’esfera completament. Encara que amb la fina finestra que incorpora es pot saber l’hora perfectament sense necessitat d’obrir la tapa. Està disponible en dos acabats: or i color negre. El seu preu és de 172€.

ILJ21-6115

Aquest és un rellotge elegant, discret i sofisticat. És per aquelles dones que volen un rellotge que a la vegada llueixi com una joia. I aquest és un exemple, amb la incorporació de petits cristallets sobre l’esfera. Està disponible en negre i plata, a un preu de 107€.

ILA21-6061

Aquest model és més juvenil, encara que manté l’elegància característica de la marca. Destaquen dues característiques: per una banda la tira de cristalls de color violeta que uneix les 12 i les 6,  i per l’altra banda, la tira transparent de cristall situada sobre la caixa i que distorsiona el que queda just a sota, que són els cristalls i part de les agulles. Per tant, la forma més còmode de llegir l’hora és fixar-se en els extrems finals de les agulles. Està disponible en 3 colors: negre, or rosa i plata. El seu preu és de 103€.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s