rellotges en blog

Un rellotge per tothom, tothom amb un rellotge

INDEPENDENT WATCHES PER A HOME

1 comentari

Castellano / English / Italiano / Français / Deutsch / Português

Avui us presentaré la marca de rellotges Independent Watches, la segona marca dels rellotges Citizen (podeu veure alguns models d’aquesta marca en posts antics com RELLOTGES AMB HORA MUNDIAL o RELLOTGES FINÍSSIMS). De moment s’han centrat en el mercat nipó, on estan tenint una bona rebuda i és per aquest motiu que esperem que ampliïn mercats ben aviat i que els puguem trobar a Europa.

Us presentaré 6 dels 15 models d’home de que disposen:

ITX21-5132

Aquest és, per mi, el model més espectacular de tots. Amb aparença de rellotge elegant, futurista i analògic, el seu interior l’ocupa un rellotge digital. Aquest apareix a l’esfera central però només quan es pitja qualsevol botó. A banda de ser un rellotge preciós, al ser digital, disposa de múltiples utilitats. De la seva estètica, em crida molt l’atenció el vidre corbat, realment espectacular. Disponible també en color negre, el seu preu és de 214 €.

ITI21-5241

El segon rellotge que us presento està inspirat en els indicadors dels panells dels avions i combina a la perfecció l’estil amb la sensació de duresa. Disposa de funció cronògraf i data i està construït íntegrament en acer inoxidable, corretja inclosa. El seu preu és de 235€.

BG2-213-51 

Aquest rellotge està dissenyat per a conductors, tant de cotxes com de motos, situant l’esfera de forma que la lectura sigui fàcil mentre es mantingui una postura de conducció. És per aquest motiu que l’han col·locat en la part inferior del canell amb certa inclinació per tal de facilitar la lectura. És un disseny especial, que recorda els anys 70. És més que un rellotge, és una peça de disseny. Costa 190 €.

ITJ21-5234

Aquest rellotge dual (indicació de dues hores diferents), està inspirat en les cabines dels avions antics. Està construït en acer inoxidable i els seus vidres estan corbats. Està disponible només en color negre, però es pot escollir entre corretja d’acer inoxidable o de tela. Aquest rellotge costa 220€.

ITA21-5063

Independent Watches no només dissenya rellotges quadrats, també en fabrica rodons. Aquest rellotge d’estètica neta i esportiva l’anomenen el “cronògraf de dos ulls”. Si us hi fixeu, les subesferes estan col·locades en la vertical del rellotge i donen informació tant en analògic com en digital. Disposa també de data, situada a la part baixa de la subesfera inferior. Està disponible en 5 acabats diferents, combinant blancs, negres i daurats. El preu d’aquest rellotge és de 154€.

KL1-011-51

Per finalitzar, incloc aquest rellotge elegant i esportiu, funciona amb energia solar i disposa de funció cronògraf i data. Costa 190€.

One thought on “INDEPENDENT WATCHES PER A HOME

  1. Retroenllaç: INDEPENDENT WATCHES PER A DONA | rellotges en blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s