rellotges en blog

Un rellotge per tothom, tothom amb un rellotge

RELLOTGES AMB TERMÒMETRE

Deixa un comentari

Castellano / English / Italiano / Français / Deutsch / Português

Si hi ha una funció poc coneguda d’alguns rellotges és la de termòmetre. Poca gent coneix que hi ha al mercat rellotges que poden donar aquest tipus d’informació.

Per a alguns pot resultar una informació molt útil, com per exemple la gent que fa activitats a l’aire lliure o els apassionats de la meteorologia.

Jo mateix disposo d’un rellotge que em facilita la informació de la temperatura. No era una funció que jo desitgés tenir, però la veritat és que quan duc el rellotge la miro. És curiós comprovar que no sempre que tens calor el rellotge marca una temperatura alta… El cos humà enganya molt!!

Us presentaré un total de 5 rellotges amb funció termòmetre. Alguns esportius però d’altres més de vestir, pels diferents estils de cada un i, com sempre, a preus no desorbitats.

NIXON THE UNIT SS

Aquest rellotge és l’evolució del “the Unit”, un dels meus rellotges i dels que vaig parlar en un dels meus primers posts i us he comentat abans. Passem del cautxú i goma a acer inoxidable. El “SS” és més gran, mes potent i més robust que el seu antecessor. Els dígits es poden escollir en positiu i en negatiu i com el model anterior, mostra la temperatura a la pantalla inferior dreta, tant en graus centígrads com en Fahrenheit. Com veieu és un rellotge digital però elegant. El seu preu és de 230 € i us informo que ara si es compra a la pàgina web de Nixon, a partir dels 50€ les despeses d’enviament són gratuïtes. Aprofiteu!!

TIMEX INTELLIGENT QUARTZ DEPTH GAUGE

Aquest rellotge dissenyat per a la pràctica de submarinisme de la casa Timex disposa de dues funcions bàsiques com són el càlcul de la distància a la que ens trobem sota l’aigua i la temperatura. Ambdós funcions són analògiques. En el cas de la funció termòmetre no és gaire usual, ja que la majoria de rellotges dóna aquesta informació de forma digital, encara que no és l’únic com veureu més endavant. Com quasi sempre, els rellotges Timex destaquen per les seves funcionalitats, disseny i preus ajustats. Aquest model  el podeu trobar per 202€.

CASIO PRW3000-2ER

Si busquem funcionalitats exclusives en un rellotge, sempre trobarem algun Casio que en tingui, i la funció temperatura no és una excepció. D’entre els models que donen aquesta informació us presento aquest, que hauria de ser el rellotge que portessin tots els amants de la natura i el temps lliure. Funciona amb energia solar i disposa de sensor triple amb una fiabilitat d’espant que és capaç d’oferir les funcions d’altímetre, baròmetre, termòmetre i brúixola (entre d’altres). El preu d’un rellotge tan fiable i amb aquestes prestacions es dispara una mica: 299 €.

M. JOHANSSON MOZIA LBBD

La rellotgeria alemanya sorprèn per la fabricació de rellotges d’alta qualitat, gran disseny i preus molt raonables. Un clar exemple del que estic dient és aquest M. Johansson. En una caixa enorme de 55 mm de diàmetre s’hi amaga un rellotge automàtic amb tres grups d’esferes. Un d’ells (el de la dreta) informa de l’hora, dia, mes, 24h i dia i nit. El superior esquerra marca la temperatura i l’inferior esquerra la humitat. A més a més, a l’esfera s’hi amaguen 7  diamants naturals. És un rellotge molt elegant i distintiu que el podeu aconseguir per només 149 € a la seva pàgina web.

SUUNTO VECTOR MILITARY FOLIAGE GREEN

Ja per acabar, un rellotge d’estètica i prestacions militars de la marca d’esports d’aventura per excel·lència. Suunto disposa de diversos models amb funció termòmetre, però he elegit aquest per la seva relació qualitat-preu. Igual que el Casio, a banda de la temperatura ens ofereix informació d’altímetre, baròmetre i brúixola amb un indicador de la tendència del clima. No ens pot estranyar que sigui un dels rellotges més venuts de la marca i un dels preferits dels amants de la muntanya. Tot això que us he dit (i més coses) sumat a la qualitat i fiabilitat d’aquest rellotge pot ser vostre al preu de 199,99 €. I està disponible amb més colors, per si el tema militar no us acaba d’agradar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s