rellotges en blog

Un rellotge per tothom, tothom amb un rellotge

RELLOTGES AMB FINS BENÈFICS

Deixa un comentari

Castellano / English / Italiano / Français / Deutsch / Português

Si penseu en adquirir un rellotge aquests dies, potser us interessa saber que existeix una organització que destina els diners recollits en la venda dels seus rellotges a fins benèfics. Estic parlant de 1facewatch. Al darrera d’aquesta proposta social hi ha la ONG One Day’s Wages que treballa sobretot a l’Àfrica.

Si vas a la seva pàgina web hi podràs veure que els set rellotges que tenen estan associats a una causa. Si compres el vermell estaran destinats els teus diners a l’ajuda contra la sida, el negre al càncer, el blanc a la fam, el blau al medi ambient, el blanc i groc al medi marí, el rosa al càncer de mama i el groc a l’educació. Per tant, pots escollir el rellotge per estètica o per fi social.

Quan escolliu un color = fi social i feu clic en el rellotge, us explicaran amb detall en quin grau estareu col·laborant. Així, en el cas del blau, per exemple, que està destinat a protegir l’entorn directe de les persones i la reducció de carboni a l’atmosfera, proporcionant estufes de llenya eficients, amb la venda de 3 rellotges ofereixen una estufa de llenya eficient. Amb 14 rellotges roses s’obté una mamografia, amb 5 rellotges vermells un tractament contra la sida, i així…

Si parlem del rellotge i les seves característiques, us explicaré que és digital amb un funcionament que ara està de moda en que no es mostren els dígits fins que no es clica un botó. D’aquesta manera s’estalvia energia mentre no es vol consultar l’hora. La pila dura 2 anys si es consulta 6 cops al dia. El rellotge està preparat per aguantar les condicions més dures i extremes. La pantalla és de vidre temperat, la caixa d’acer inoxidable folrada de silicona, al igual que la corretja. Ofereixen garantia d’un any. El preu de cada un dels models és de 40 € i l’envien, des de Chicago, a tot el mon.

El seu objectiu és arribar a millorar 1.000.000 de vides i van per 326.288 el dia 6 d’agost de 2013 a les 18:02. Voleu contribuir-hi? En les vostres mans està!!

Si voleu veure el rellotge i gent que ha col·laborat i el presenta, han creat un hashtag a instagram on es pot seguir la seva evolució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s